Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Humac Huminsav - 500g

Ár:
8.800 Ft

Magas huminsav tartalmú szerves-ásványi takarmány-alapanyag. 
A HUMAC® Natur AFM természetes anyag, mely a magas huminsav tartalom által, a bélflórára és az immunrendszerre gyakorolt hatásának köszönhetően, kedvezően befolyásolja az anyagcsere-folyamatokat az élő szervezetekben, optimalizálja az emésztőrendszer pH-ját.

 

Elérhetőség: Nincs készleten
Menny.:db

Térkép

Leírás és Paraméterek

A HUMAC® Natur AFM barnás-fekete színű port az oxi-humolitból /Leonarditból/ nyerik ‒ azaz olyan anyagból, mely az őskori, növényi eredetű anyagok természetes humifikációja során keletkezett. A technológiai kezelés következtében, az alapanyag aktivizálódása által a huminsavak mennyisége összességében meghaladja a 65 %-ot a szárazanyagban.

A HUMAC® Natur AFM 100 %-ban természetes anyag, mely az egyedi technológiának köszönhetően nem só formájában fejti ki a hatását, ezért nagyfokú biológiai hatékonysággal rendelkezik. Minden állatfaj részére adható, a takarmányhoz kis mennyiségben keverendő. Alkalmazásával az ásványi anyagok és nyomelemek kelát formájában jutnak be az állatok szervezetébe, ahol azok ily módon könnyen hasznosulnak.

Huminsav működése:
Az eledelhez keverve, képes fenntartani a bél mikroflórájának egyensúlyát azáltal, hogy egyrészt megakadályozza a káros mikroflóra elszaporodását, másrészt elősegíti a hasznos mikroflóra növekedését. Kedvezően befolyásolja a toxikus fémek, idegen anyagok, toxinok és egyéb, a szervezetre nézve mérgező vegyületek kiürülését az emésztőrendszerből, melyek az állati ürülékkel együtt távoznak a szervezetből. Kedvezően hat az emésztőrendszer pH-jára, az eledel és a benne lévő tápanyagok hasznosítására, s ezáltal javulhat az eledel értékesülése.
A gáz halmazállapotú, elsősorban nitrogéntartalmú és egyéb anyagok abszorbeálásával javítja a környezet mikroklímáját, aminek következtében lényegesen csökken a káros és szagos gázok kibocsátása.

Kedvencekre gyakorolt hatásai:
-természetes immunerősítő
-humorális immunstimuláns hatással rendelkezik
-100 %-ban természetes anyag
-az ásványi anyagokat kelát formában tartalmazza
-kedvezően befolyásolja a bélflóra egyensúlyi állapotát
-toxinanyagok felszívódását gátolja
-a szervezetre mérgező vegyületek kiürülését támogatja
-kedvezően hat az emésztőrendszer pH-jára
-javul az eledel és a tápanyagok hasznosulása
-folyamatosan tisztítja és méregteleníti a szervezetet
-pótolja a szükséges mikroelemeket

A felhasználás módja: a készítmény 0,4-1%-ban az eleséghez (takarmányhoz) keverendő, ami azt követően azonnal feletethető.

Minőségét megőrzi: a gyártástól számított 2 évig.

Tárolás: A készítmény száraz helyen tárolandó, tárolási hőmérséklet -10 °C-tól +40 °C-ig. A készítmény nem mérgező sem az emberekre, sem az állatokra nézve.

Kizárólag kedvtelésből tartott állatok etetésére.

Szállítási információk:
- személyes átvétel: Szeged, Kossuth Lajos sgt. 113
- országos kiszállítás futárszolgálattal (
több info)

 

Gyártó Humac s.r.o., Werferova 1, 040 11 Košice, Slovensko, SK100900.
Csomagoló / Forgalmazó HUMAC Hungary Kft. H 3910 Tokaj, Tarcali út 46. EN 04 8 00001
Kiszerelés 500g
Egységár 17.6 Ft/g

Termékajánló

Keresés