Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Sheila Natúr Kozmetikum

Rendezés:
3.590 Ft
Hatékony szőrbontás és ellenállhatatlan illat:
Ez mind jellemzi a Happy Dogz Szőrbontó és Ápoló Balzsamunkat, melyet kifejezetten az erősen igénybe vett bunda ápolására fejlesztettünk, hogy megkönnyítsük számodra a kifésülést és búcsút vehessetek a száraz, törékeny bundától!
Raktáron
3.590 Ft
Hatékony szőrbontás és ellenállhatatlan illat:
Ez mind jellemzi a Lucky Dogz Szőrbontó és Ápoló Balzsamunkat, melyet kifejezetten az erősen igénybe vett bunda ápolására fejlesztettünk, hogy megkönnyítsük számodra a kifésülést és búcsút vehessetek a száraz, törékeny bundától!
Raktáron
2.990 Ft
Bőrbarát, natúr sampon és kondicionáló, tele természetességgel és frissességgel. Frissítsd fel kedvenced bundáját ápoló, mangós kutyasamponnal! Növényi keratinnal és argánolajjal gazdagított a szép, ragyogó bundáért!
Raktáron
2.990 Ft
Bőrbarát, natúr sampon és kondicionáló, tele természetességgel és frissességgel. Finom vanília illat, bőrbarát összetevők és hatékony tisztítás: ez mind jellemzi a Relax Vanília Kutyasamponunkat, mely a tisztításon felül még ápolja is kedvenced bundáját! Sőt még a kifésülést is megkönnyíti!
Raktáron
2.290 Ft
Vízmentes frissesség kutyusodnak!
Víz nélkül tisztítja a kutya bundájában felgyülemlett szennyeződéseket. Használatát követően a kutya bundája tiszta, csillogó, ápolt és kellemes illatú lesz. A termékben lévő összetevők kíméletesen és hatékonyan tisztítanak, dezodorálnak. A száraz sampon citromfű illóolajjal gazdagított, mely kellemes illatot biztosít kedvencednek.
Raktáron
2.290 Ft
Vízmentes frissesség kutyusodnak!
Víz nélkül tisztítja a kutya bundájában felgyülemlett szennyeződéseket. Használatát követően a kutya bundája tiszta, csillogó, ápolt és kellemes illatú lesz. A termékben lévő összetevők kíméletesen és hatékonyan tisztítanak, dezodorálnak. A száraz sampon kókusz illattal gazdagított, mely kellemes illatot biztosít kedvencednek.
Raktáron
2.290 Ft
Vízmentes frissesség kutyusodnak!
Víz nélkül tisztítja a kutya bundájában felgyülemlett szennyeződéseket. Használatát követően a kutya bundája tiszta, csillogó, ápolt és kellemes illatú lesz. A termékben lévő összetevők kíméletesen és hatékonyan tisztítanak, dezodorálnak. A száraz sampon édes narancs illóolajjal gazdagított, mely kellemes illatot biztosít kedvencednek.
Raktáron
2.990 Ft
Bőrbarát, natúr sampon és kondicionáló, tele természetességgel és frissességgel. Megalkottuk négylábú barátainknak a növényi alapú és 100%-ban természetes levendula olajat tartalmazó bőrbarát kutyasamponunkat, mely hatékonyan tisztít, kiválóan habzik és csodálatosan csillogóvá, puhává varázsolja a szőrzetet.
Raktáron
2.990 Ft
Bőrbarát, natúr sampon és kondicionáló, tele természetességgel és frissességgel. Megalkottuk négylábú barátainknak a növényi alapú és 100%-ban természetes teafaolajat tartalmazó bőrbarát kutyasamponunkat, mely hatékonyan tisztít, kiválóan habzik és csodálatosan csillogóvá, puhává varázsolja a szőrzetet.
Raktáron
1.990 Ft
Natúr gondoskodás, ápolás és tisztítás. Távolítsd el a kutyusod füleiben és redőiben lerakódott szennyeződéseket natúr tisztító folyadék segítségével, káros anyagoktól mentesen.
Raktáron
2.390 Ft
Egészséges és puha tappancsokért! Ápold kedvenced mancsait minőségi összetevőkből készült, natúr mancsápolóval!
Raktáron
1.890 Ft
Védd meg kutyusod orrát a kiszáradástól natúr orrápoló segítségével!
Kifejezetten a kutyák orrára fejlesztett, hatékony bőrkondicionáló hatású állathigiéniai készítmény, mely enyhíti a kiszáradt, repedezett bőrnél jelentkező kellemetlen érzést.
Nincs készleten

Keresés